Voor het Skills Lab, dat in het nieuwe academische jaar zal gaan draaien, zijn we op zoek naar uitdagende en relevante opdrachten, waardoor tweedejaars-bachelor-studenten leren werken met State-of-the-art meetapparatuur en -methoden. Graag willen wij de ouderejaarsstudenten nu alvast de kans bieden om met deze apparatuur te werken tijdens de Skills Lab Battle!


Op deze dag zullen verschillen bedrijven hun state-of-the-art meetinstrument presenteren, waarna jullie ermee aan de slag kunnen. In groepjes van 5 studenten proberen jullie zo goed mogelijk bewegingswetenschappelijke opdrachten bij de meetinstrumenten te bedenken en te ontwikkelen. Jullie krijgen hierbij hulp van coaches die de hele dag rond lopen om alles in goede banen te leiden. De groep die aan het eind van de dag de strakste pitch geeft met de beste opdracht wint 200 euro!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naast dat je die dag een mooie prijs kunt winnen, is dit natuurlijk ook een goede mogelijkheid om je netwerk te boosten en typische bedrijven uit het vakgebied te leren kennen. Wie weet regel jij deze dag een academische opdracht, stage of afstudeeronderzoek bij een van de sponsoren!
 

Over de Battle

gallery/mocapsymposium